Julepost

Hvis der er nogen, der vil sende en lille hilsen til jul, så er der lige lidt vigtig information her, fra et brev vi har fået udleveret:

“Til Pårørende ved SIRIUS

Emne: ”Juledrop” til Daneborg
I forbindelse med det årlige juledrop til Slædepatruljen Sirius, Daneborg, vil Arktisk Kommando, Uddannelses- og Vedligeholdelsessektion Grønland (UVG), hermed minde om afsendelse af pakker og breve til Fupperne.

Droppet bliver i år gennemført i perioden 25. november til 2. december, hvilket betyder, at forsendelser til Daneborg, skal være UVG i hænde senest mandag 03. november 2014. Adressen udfyldes således:

NAVN
SLÆDEPATRULJEN SIRIUS – DANEBORG
Flyvestation Aalborg
Flygods – Hangar 51
Thisted Landevej 53
9430 Vadum
(Mærket ”Juledrop”)

Pakker må ikke indeholde farligt gods, såsom lightere og spraydåser. Udvendigt skal pakken være forsynet med kuvert eller påskrift, der oplyser om indholdet samt værdiansættelse.

Juledroppet til Daneborg bliver fløjet op med Flyvevåbnets Hercules transportmaskine og kastet ud med faldskærm, en operation der udføres med stor præcision, vind og vejr taget i betragtning.

I samme periode gennemføres drop til Forsvarets Vagt Mestersvig og den civile vejrstation Danmarkshavn. På Station Nord foretages landing, hvor der gennemføres besøg og afleveres gods og post.

”Juledroppet” er årets sidste forsyning af varer til stationen, og dermed også en påmindelse om stationens øde beliggenhed.

Mulige gaver (husk vin og spiritus må ikke indføres)…
Et specielt krydderi/urt (kan give lidt alternativ smagsoplevelse under slæderejsen)
En god bog (gerne faglitteratur hvis knægten har specielle interesser)
Billeder hjemmefra (lidt forskellige billeder fra familie-komsammen, fra haven/huset/bilen faktisk alt som viser lidt fra dagligdagen i DK)
Hvis han drikker kaffe, kunne nogle specielle kaffebønner og en kaffekværn være en mulighed.

Håber ovennævnte kan give lidt ideer…!

Ha’ det godt…og god jagt efter gaver!!”

Det er altså sidste mulighed for at sende post til os, inden vi skal ud på den store forårstur.

Leave a comment